A Sport Vision a régió egyik vezető sportáruház-lánca, több mint 300 üzlettel 13 országban: Szerbiában, Bosznia-Hercegovinában, Montenegróban, Észak-Macedóniában, Albániában, Horvátországban, Szlovéniában, Romániában, Bulgáriában, Görögországban, Csehországban, Szlovákiában és Magyarországon. 

Az üzletek többsége nyüzsgő, forgalmas helyeken - bevásárlóközpontokban és sétáló utcákban - található, így jól láthatóak és könnyen elérhetőek a közönség számára. 

A Sport Vision üzletei minden sportághoz magas színvonalú felszerelést kínálnak, különös tekintettel a futásra, fitnessre, futballra, kosárlabdára és szabadtéri sportokra. A termékek széles választéka kielégíti mindazon fogyasztók igényeit, akik egy helyen szeretnének sporthoz cipőt, ruházatot és felszerelést vásárolni, de azokét is, akik a mindennapokhoz keresnek sportos stílusú darabokat.  Ez a sportkoncepció kifejezetten széles választékot kínál, több mint 50 neves márka közül lehet válogatni. 

A Sport Vision egyedülálló vásárlási élményt nyújt az üzletekben való egyszerű elrendezés és a termékek nem, sportág és márka szerinti csoportosításának köszönhetően. Ez jelentősen megkönnyíti és élvezetesebbé teszi a vásárlást.